El millor aïllament tèrmic per a la indústria.

A ISObatic ens adaptem al client desenvolupant qualsevol tipus de projecte. Oferim la nostra experiència en servei d’aïllament tèrmic de calor i fred per al disseny de noves instal·lacions, manteniment i reparació.

Calorifugats

Ens dediquem a l’ aïllament tèrmic i criogènic per al sector industrial. ISObatic Recursos Industriales oferim la nostra experiència en servei de calorifugatsc per al disseny de noves instal·lacions, manteniment o reparació de les existents.

Dissenyem les solucions adaptades per a cada empresa, ja siguin petites o grans estructures disposant d’una aplicació 3d per al disseny de peces no estàndards, d’aquesta forma poder donar la millor solució a qualsevol instal·lació de calorifugat.

Bastida
Bastides

Realitzem bastides industrials. Disseny, seguretat, supervisió i instal·lació, la clau de l’èxit de qualsevol obra.

soldadura industrial
Soldadura

Donem serveis de soldadura de precisió, construcció i muntatges de conjunts mecano-soldats. També fabriquem estructures metàl·liques per a maquinària industrial.

Electricidad industrial ISObatic
Electricitat

Executem instal·lacions elèctriques dins de el sector industrial. Així com l’automatització de processos, gestió de servei de diagnòstic, reparació, instal·lació, muntatge.

Demana pressupost sense compromís.

Treballem amb:

isopipetc
isover
rockwool

Contacti amb nosaltres

Estem a la seva disposició per resoldre qualsevol qüestió.

    Horari

    De Dilluns a Dijous de 8h a 13h i de 14h a 17:30h i Divendres de 8h a 14h.

    C/ Coure, 39 Pol. Ind. Riu Clar, 43006 Tarragona