Serveis integrals per a la indústria

Mantenim reparem i instal·lem. Ens motiva el compromís amb l’excel·lència en els nostres serveis i invertim l’esforç i temps necessaris per a aconseguir la completa satisfacció en la reparació, instal·lació i manteniment dels nostres serveis integrals per a la indústria. Compromesos amb la qualitat i saber fer en aïllaments tèrmics, bastida, soldadura, electricitat.

Petroquímica tarragona

Instal.lació

Manteniment

Reparació

Aïllament

Serveis integrals d’aïllament tèrmic de calor o fred. Especialistes en instal·lacions de calorifugats: dissenyem fabriquem i instal·lem.

Dissenyem les solucions adaptades per a cada empresa, petites i grans estructures disposant d’una aplicació 3d per al disseny de peces no estàndards per donar la millor solució a qualsevol instal·lació de calorifugat.

 

  • Aïllament alta temperatura.
  • Aïllament anti condensació.
  • Aïllament fred.
  • Aïllament criogènic.
  • Protecció personal.

Des de ISObatic oferim la nostra experiència en servei d’aïllament tèrmic per al disseny de noves instal·lacions, manteniment o reparació de les existents.

calorifugados tuberias
Bastida
Bastides

Realitzem bastida Industrial disseny, seguretat, supervisió i instal·lació és la clau de l’èxit de qualsevol obra.

Preparación soldadura
Soldadura

Préstecs serveis de soldadura de precisió, construcció i muntatges de conjunts mecano-soldats i també fabriquem estructures metàl·liques per a maquinària industrial.

Panel eléctrico industrial
Electricitat

Realitzem instal·lacions elèctriques dins de el sector industrial, així com l’automatització de processos, gestionem el servei de diagnòstic, reparació, instal·lació, muntatge i/o manteniment dels sistemes elèctrics, components electromecànics i de màquines elèctriques.